Categories

Filter By

Color

Color

Price

Price

  • €11.00 - €124.00

New

Bloesemremedies

Ojibwa/De Roeck

Een goede gezondheid, dat wenst toch iedereen?

Maar het drukke en dikwijls stresserende leven laat niet altijd toe om gezond te eten. Soms kan de gezondheid ongewenst veranderen door een onevenwichtige voeding, een verminderde spijsvertering en een te grote blootstelling aan toxische stoffen (zware metalen, pesticiden,…).
Deze invloeden kunnen onze aangeboren drang om gezond te blijven, ongunstig beïnvloeden.

Het moderne dieet bevat vaak weinig vezels, veel geraffineerde suikers, oliën die nogal chemisch bewerkt zijn, een overconsumptie van dierlijke vetten, een lage opname van essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen. Pas wanneer het lichaam het aangeeft, wordt er soms nagedacht over de levensstijl. Toch zal iedereen het ermee eens zijn dat het beter is om een goede gezondheid te behouden dan deze te moeten behandelen. 

Daarom is het een goede en verantwoorde aanpak om voor het behoud van een goede gezondheid voeding te consumeren die is samengesteld uit hoogwaardige en natuurlijke voedingsstoffen.

Ojibwa/De Roeck

Subcategories

  • Q-link
    <h3 style="text-align:center;">Q-link</h3> <p style="text-align:center;">beschermt tegen negatieve invloeden en stress, verzorgt je conditie en verhoogt je prestaties,</p> <p style="text-align:center;">zowel thuis, tijdens je vrije tijd als op het werk.</p>

There are 2 products.

Showing 1-2 of 2 item(s)

Active filters