Categories

Filter By

Price

Price

  • €23.00 - €520.00

Size

Size

Bloesemremedies

Pomanders

De Pomanders zijn gemaakt voor bescherming en herstel van de Aura. Ze zijn specifiek werkzaam op- en versterken het elektromagnetische veld dat zich dicht om ons fysieke lichaam bevindt. Ons Aura kan, zoals ons lichaam, op vele manieren worden beschadigd. Een Pomander gebruiken in het energetisch veld, om ons lichaam, kan beschadigingen repareren. Geregeld gebruik van een Pomander beschermt tegen schadelijke vibraties. Kirlian fotografie toont na gebruik, de positieve resultaten.
De Pomanders bevatten de energieën van kleuren, kruiden en kristallen en een combinatie van 49 kruiden en essentiële oliën. Elke Pomander bevat 7 verschillende kruiden via hun kleur verbonden met de 7 chakras. Elke Pomander bevat dus 49 kruiden waarin de kleuren van de specifieke geselecteerde chakra dominant zijn. Hoe kies je een Pomander 
Bij een Aura-Soma consultatie zal de therapeut je begeleiden bij de keuze van je Pomander, op basis van de 4 Equilibrium flesjes die je hebt gekozen. 
Je kunt zelf een Pomander kiezen door dezelfde kleur te nemen als de kleur van de bodemfractie van de eerste fles die je hebt gekozen. Soms hebt u keuze. Bijvoorbeeld: de rode kleur kan overeenstemmen met de rode Pomander of met de dieprode Pomander. We raden je aan de Pomander te kiezen op basis van zijn kleur, geur of op basis van zijn naam, uw intuïtie zal je naar de juiste keuze leiden. 
Gebruiksaanwijzing: 
Gebruik de Pomander wanneer u maar wilt, ook bij meditatie. Drie druppeltjes in uw linkerhandpalm, dan bedekken met uw rechterhand en uw handen lichtjes over elkaar wrijven. De handen naar boven openen en de energie aan de wereld aanbieden. De handen met soepele bewegingen, voor uw lichaam, over alle Chakras bewegen. De kleurenenergie zal u volledig omringen. Een moment van rust voor de hart Chakra dan lager naar de Solar Plexus, de hara en de basis chakra tot aan Moeder Aarde. Ten laatste de handen in een kom vormen en 3 maal diep inademen. Voorzorgen :
 Niet binnen bereik van kinderen laten. 
Niet in contact met de ogen brengen.
 Niet aanbrengen op tere of geïrriteerde huid.
 Niet op gelakte of geverfde oppervlakken aanbrengen. Verkrijgbaar in glazen flesjes van 2,5 ml of plastiek flesjes van 25 ml. Kies de inhoud van uw Remedies ( 2,5 ml of 25 ml ) onder de rubriek "Bekijken".

Pomanders

Subcategories

There are 21 products.

Showing 1-12 of 21 item(s)

Active filters