Categories

Filter By

Toepassing

Toepassing

Price

Price

  • €23.00 - €411.00

Size

Size

Bloesemremedies

Quintessences

Bij de geboorte van de Quintessences, was Vicky Wall de oprichtster van Aura-Soma, verbaasd te bemerken dat de kleurenenergieën gepersonaliseerd waren en dat de namen, die zij ontving, in verband stonden met de namen, die door de eerste theosofen zoals Helena Blavatsky, Sennit en anderen aan de grote spirituele Meesters gegeven werden. Ze sprak over de reeks als "een directe telefoonverbinding met de hemel". 
De geboorte van de Quintessences schiep nieuwe en andere energieën binnen Aura-Soma, die aangeven dat we voldoende geëvolueerd zijn in onze spirituele ontwikkeling om persoonlijk met de Meester energieën te werken. De krachtige, heilzame pastelkleurige Quintessence lichtstralen, zijn er om je geest te verlichten. De Quintessences bieden je de mogelijkheid je meer bewust te worden en duidelijkheid te verkrijgen over specifieke kwaliteiten en thema's die je in je leven en in jezelf tegenkomt. Ze geven de mogelijkheid met andere dimensies te communiceren. De Quintessences zijn verschillend en uniek, elk met hun eigen kleurenenergie. Je bemerkt en voelt hoe hun kleuren je harmonieus en zonder grenzen omgeven. Geef je astrale lichaam de mogelijkheid in contact te komen met deze subtiele lichtstralen. Laat jezelf gaan en dans met de Engelen.
De Quintessences zijn er speciaal voor je wanneer je in je leven meer hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je met grote trauma's of crises worstelt, of wanneer je grote veranderingen in je leven meemaakt. Ze ageren met elk aspect van je wezen, op de meest subtiele niveaus. Hoe kies je een Quintessence. 
Bij een Aura-Soma consultatie zal de therapeut je gids zijn bij de keuze van de Quintessence. Anderzijds, een gemakkelijke manier is dezelfde kleur te kiezen als de kleur in de benedenfractie van de eerste Equilibriumfles van je keuze flesjes uit het Equilibrium gamma.
Soms heb je de keuze; b.v. terwijl Lady Nada puur roze is, zijn Orion & Angelica ook met roze verbonden. Evenzo Kuthumi is puur geel, terwijl Lady Portia zowel verbonden is met goud als met geel; en Hilarion is gerelateerd zowel aan smaragdgroen als aan olijfgroen. We raden aan dat je je Quintessence intuïtief kiest op basis van kleur, geur en naam; gewoon wat je het meeste aantrekt. Gebruiksaanwijzing:
 De Quintessences kunnen je meditaties verbeteren; je kunt ze gebruiken wanneer je maar wilt. Doe 3 druppels van de gekozen Quintessence op je linkerpols, daarna wrijf je erover met je rechterpols. Met gestrekte omhoog geheven armen offer je de kleurenenergie stralen aan de wereld. Daarna ga je met je handen rondom je hoofd en je lichaam in zwevende kruiselingse gebaren zodat de kleurenstralen je totaal omringen, je pauzeert een ogenblik voor je hart .... voor je over de Solar Plexus gaat, over de Hara, de basis Chakra en helemaal naar beneden tot Moeder Aarde. Tenslotte breng je je handen voor je lichaam omhoog in cirkelvormige bewegingen vanaf je voeten tot boven je hoofd om de energieën in je Aura te voeden. De Quintessence drie maal diep inademen, diep in de tempel van je eigen lichaam. Voorzorgen :
 Niet binnen bereik van kinderen laten. 
Niet in contact met de ogen brengen.
 Niet aanbrengen op tere of geïrriteerde huid.
 Niet op gelakte of geverfde oppervlakken aanbrengen. Verkrijgbaar in glazen flesjes van 2,5 ml of plastiek flesjes van 25 ml. Kies de inhoud van uw Remedies ( 2,5 ml of 25 ml ) onder de rubriek "Bekijken".

Quintessences

Subcategories

There are 17 products.

Showing 1-12 of 17 item(s)

Active filters