Categories

Filter By

New products

New products

Healing Path Essences

De Healing Path Essences van Wild Earth zijn trillingsremedies die je ondersteunen op je emotionele en spirituele helingsreis. De Healing Path Essences zorgen voor een diepgaande steun doorheen elk van de natuurlijke etappes van ons emotioneel healingswerk, en zij koesteren ons bij de overgang van de duisternis van ons verwond-zijn naar het licht van onze eenheid met het Goddelijke.
 Elke Healing Path Essence bevat een speciale combinatie van de Wild Earth Animal Essences, die je doen groeien in de wijsheid en de kracht van wilde dieren.
 De essences kunnen individueel gebruikt worden indien nodig, of ze kunnen gebruikt worden in een bewuste progressie wanneer iemand de verschillende stadia doorloopt van het healingsproces.
 De gewone opeenvolging van de Healing Path Essences is: Innerlijk Werk > Gezonde Woede > Treurend Hart > Loslaten > Dankbaarheid > Ware Vrijheid > Zich één voelen met God. 
De essences kunnen natuurlijk individueel gebruikt worden op elk moment, zonder rekening te houden met de gewone opeenvolging. Verkrijgbaar in glazen flesjes van 30 ml.

Healing Path Essences

Subcategories

There are 4 products.

Showing 1-4 of 4 item(s)

Active filters